Wie zijn wij?

Even voorstellen...

Voor advies, levering en plaatsing van hekwerk en toegangscontrole bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring is Tolman Hekwerk een betrouwbare partner voor een gericht advies in diverse hekwerkoplossingen.

Voor onze klanten zoeken wij naar de meest optimale hekwerkoplossing van goede Hollandse kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Uw wensen worden door ons zorgvuldig opgenomen en gedetailleerd weergegeven in onze aanbieding, die wij zo nodig graag mondeling toelichten. Zo weet u exact wat u kunt verwachten.

Daarnaast kunt u bij Tolman Hekwerk een goede, snelle en flexibele service verwachten omdat we de lijnen kort houden en we een no-nonsense mentaliteit kennen. U komt altijd rechtstreeks in contact met eigenaar Fred Tolman. Centraal staat dan ook een betrouwbare en duidelijke samenwerking.

Voor zowel kleine als grote projecten hebben we voor u een oplossing. En door samenwerking met andere vakgebieden is meer mogelijk dan u denkt. Wat uw vraag ook is op het gebied van hekwerk en toegangscontrole, wij hebben het antwoord.